Kontakt

Vores nye restaurant

Kom og spis i vores nye, hyggelige restaurant. Den ligger lige overfor sportscaféen i Otterup Hallen. Mange af dagene er der fyldt op, så ring gerne i god tid og bestil bord.

 

Bielers Gourmet Service er åben

Vi leverer mad ud af huset alle dage. I køkkenet er der fuld fart på madlavningen. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Du kan bestille mad på 6482 2343 eller kontakt@bielers.dk

 

Bielers Sportcafé er nu åbnet i Otterup Idrætscenter.

Her kan du købe sunde retter, snacks, varme og kolde drikke og lidt til den søde tand.

 

Har du spørgsmål til dit arrangement/fest eller din faktura?

Skriv til Ulrik Bieler på ulrik@bielers.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende din fest, dit arrangement eller andre aftaler.

Og skriv til Gitte Bieler på gitte@bielers.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende din faktura eller andet omkring betaling.

 

Bowlingcenteret er lukket – men det åbner igen

Vi har været ramt af en voldsom brand, som var årsagen til at bowlingcentret brændte helt.  Vi har fået vores restaurant op at køre igen. Det er i et nyt lokale overfor Sportscaféen.

Hvis du har booket et arrangement, så lader vi dig ikke i stikken. Kontakt os i stedet pr. mail på ulrik@bielers.dk eller gitte@bielers.dk. Så kommer vi tilbage til dig med et alternativ, som sikrer, at du får et arrangement, der er fuldt på højde med den fine service og gode mad, du kender os for.